Bico Teamkleding

bico teamkleding

BICO Teamkleding & Bedrukkingen is de teamkleding leverancier van de Betuwe en omgeving. Wij hebben een fraai ingerichte showroom waar clubs en particuliere klanten op afspraak naar toe kunnen komen. Topschutter.nl De Scorende Online Clubshop is sinds April 2014 onderdeel van BICO Teamkleding & Bedrukkingen. Op deze site vindt u alle clubkleding welke in goed overleg met de betreffende club(s) is samengesteld. Simpel en eenvoudig kunt u online al uw clubkleding en andere artikelen bestellen. De door u bestelde artikelen zullen wij met de grootste zorg behandelen en bij u afleveren. BICO Teamkleding & Bedrukkingen kan voor uw vereniging veel meer betekenen.

Alle door de klant bestelde (team)kleding bedrukken wij met de door u opgegeven sponsor /reclame opdrukken of teksten naar de wens van onze klanten. Wij doen dit vanuit onze zelfstandig opererende drukkerij . Speciaal voor particuliere klanten bedrukken wij ook een enkel kledingstuk. Hierbij kunt u denken aan iemand die bijvoorbeeld 50 wordt, een verjaardagsfeest geeft en hiervoor passende kleding met speciale opdrukken wenst. Speciaal voor pasgeboren baby`s kunnen wij baby rompertjes voozien van bijzondere teksten of bijvoorbeeld een clublogo van uw favoriete vereniging. Dit doen wij ook vanaf 1 stuks.

BICO Teamkleding & Bedrukkingen – Lingewei 41 – Tiel